Detalii despre proiect

Proiectele afisate nu sunt proiecte tip.

Proiectele se realizeaza personalizat pentru fiecare client in functie de cerinte, studiul geotehnic, amplasare in teren, sisteme de incalzire, sisteme de evacuare ape menajere, electronice si electrocasnice, tip de invelitoare, pachet de servicii, modificari de compartimentare, modificari de fatada, modificari de finisaje, etc. 

- Proiectul poate fi modificat in functie de cerintele dumneavoastra. In cazul in care doriti modificari de compartimentare in limita suprafetei desfasurate afisate, finisaje, marire sau micsorare de goluri, redimensionarea grosimii de caramida atat la inchideri cat si la compartimentare, serviciul va este oferit gratuit.
- In cazul in care orientarea terenului nu va permite realizarea locuintei asa cum este afisata, modificarea proiectului in oglinda va este oferita gratuit.
- AOVarchitectura va ofera gratuit panoul de identificare a santierului imediat dupa obtinerea autorizatiei de constructie. Panoul este realizat din materiale rezistente la intemperii si respecta marimea caracterelor conform art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 456/1994 privind organizarea si functionarea santierelor.
- In cazul in care doriti extinderea locuintei, se pot adauga camere suplimentare contra unui cost calculat numai pentru suprafata desfasurata adaugata ( vezi pachete de servicii mai jos ).
- Proiectul este realizat atat din punct de vedere arhitectural cat si structural asa incat sa atraga costuri de constructie cat mai mici. 
- Livrarea proiectului se poate realiza in orice oras din tara. In cazul in care doriti unul din proiectele noastre dar nu puteti ajunge la biroul AOVarchitecture, corecturile si predarile se realizeaza prin telefon, e-mail si curier rapid.
 - Proiectele afisate contin atat documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructie (DTAC), cat si dosarele pentru constructive (PT).
- Toate proiectele AOVarchitecture sunt semnate si verificate de catre un verificator MLPAT pentru arhitectura, structuri, instalatii.
- Prezenta la fazele determinante este gratuita pentru proiectele din Bucuresti si raza Jud. Ilfov.
- Intocmirea documentatiei pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, este inclusa in pachetele de servicii AOV architecture 
- Intocmirea documentatiei pentru avizele aferente Certificatului de Urbanism, este inclusa in pachetele de servicii AOV architecture
- Imaginile 3D pentru exterior sunt incluse in pachetele de servicii AOV architecture
- AOV architecture ofera, prin colaboratori si servicii de: dirigentie de santier, constructii, obtinere avize, obtinere certificate urbanism, obtinere autorizatii, obtinere acte necesare, cadastru, studiu geotehnic, certificate energetice, etc.
- Calculul coeficientului G de izolare termica, se ofera gratuit pentru oricare dintre cele doua pachete de servicii 
_________________________________________________________________________________
Continutul proiectului pentru pretul afisat.
Proiectele AOV architecture afisate, contin atat documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructie (DTAC), cat si documentatia pentru construire (PT) .  
Arhitectura
Intocmire documentatie pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, intocmire documentatie pentru obtinerea avizelor aferente Certificatului de Urbanism, Foaie de capat, borderou, foaie de semnaturi, memoriu tehnic, dovada inregistrarii proiectului la OAR ( Ordinul Arhitectilor din Romania ), cerere pentru obtinerea autorizatiei de construire, legitimatie Verificator MLPAT, Referat Verificare MLPAT, plan de incadrare in zona, plan de amplasament, planurile proiectiilor orizontale ( subsol, parter, etaj, etc. ), plan invelitoare, sectiuni caracteristice, fatade, liste de cantitati. 
Structuri
Foaie de capat, borderou, lista de semnaturi, referat de verificare MLPAT, legitimatie de verificator MLPAT, memoriu tehnic, program de faze determinante, plan fundatii, sectiuni fundatii, armare stalpi, plan cofrare planseu peste parter, plan armare planseu peste parter, armare grinzi principale, plan cofrare planseu peste etaj ( in cazul in care peste etaj se doreste placa din beton armat ), plan armare planseu peste etaj ( in cazul in care peste etaj se doreste placa din beton armat ), armare atice ( in cazul in care exista ), plan sarpanta, extras de armatura si beton. 
Instalatii
Foaie de capat instalatii electrice, termice si sanitare, borderou instalatii electrice, termice si sanitare, memoriu tehnic instalatii electrice, termice si sanitare, legitimatie Verificator MLPAT pentru instalatii electrice, termice si sanitare, referat verificator MLPAT pentru instalatii electrice, termice si sanitare, breviar de calcul, schema coloanelor de alimentare cu apa, schema coloanelor de canalizare menajera, schema coloanelor termice, schema centralei termice, schema monofilara tablou pentru fiecare etaj in parte, calculul coeficientului G de izolare termica.
____________________________________________________________________________________________________________  
Continutul proiectului pentru DTAC + PT + DDE ( optional * )
Arhitectura
Intocmire documentatie pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, intocmire documentatie pentru obtinerea avizelor aferente Certificatului de Urbanism, Foaie de capat, borderou, foaie de semnaturi, memoriu tehnic, dovada inregistrarii proiectului la OAR ( Ordinul Arhitectilor din Romania ), cerere pentru obtinerea autorizatiei de construire, legitimatie Verificator MLPAT, Referat Verificare MLPAT, plan de incadrare in zona, plan de amplasament, planurile proiectiilor orizontale ( subsol, parter, etaj, etc. ), plan invelitoare, sectiuni caracteristice, fatade, liste de cantitati detaliate, tablou de tamplarie, detalii reprezentative.  
Structuri
Foaie de capat, lista semnaturi, borderou, referat de verificare MLPAT, legitimatie verificator MLPAT, memoriu tehnic de structura, program de faze determinante, antemasuratoare, extras de armatura, caiet de sarcini, plan fundatii, toate sectiunile de fundatii, detalii realizare trepte din beton simplu ( daca este cazul ), armare grinzi fundatie pentru toate axele, armare grinzi si pereti subsol pentru toate axele ( daca este cazul ), plan cofrare planseu peste subsol ( daca este cazul ), armare pardoseala subsol ( daca este cazul ), armare placa parter, armare pentru fiecare stalp in parte, plan armare planseu peste parter pe directia longitudinala, plan armare planseu peste parter pe directia transversala, plan cofrare planseu peste parter, armare pentru toate grinzile de peste parter, plan cofrare planseu peste etaj, plan armare planseu peste etaj pe directia longitudinala, plan armare planseu peste etaj pe directia transversala, armare pentru toate grinzile peste etaj, armare rampa scara subsol ( daca este cazul ), armare rampa scara parter, plan sarpanta, detalii streasina si coama, detalii sarpanta
Instalatii
Foaie de capat instalatii electrice, termice si sanitare, foaie de semnaturi instalatii electrice, termice si sanitare, referate verificatori MLPAT pentru instalatiile electrice, termice si sanitare, legitimatii verificatori MLPAT pentru instalatiile electrice, termice si sanitare, borderou instalatii electrice, termice si sanitare, memoriu tehnic instalatii electrice, termice si sanitare, caiet de sarcini instalatii electrice, termice si sanitare, plan de control al calitatii instalatii electrice, termice si sanitare, plan de securitate si sanatate instalatii electrice, breviar de calcul instalatii electrice, termice si sanitare, protectie la trasnet instalatii electrice, breviar priza de pamant, fise tehnice instalatii electrice, lista de materiale instalatii electrice, termice si sanitare, calculul coeficientului G de izolare termica, Planuri de situatie instalatii electrice, termice si sanitare, scheme monofilare pentru tablourile electrice, planuri parter instalatii electrice, termice si sanitare, planuri etaj instalatii electrice, termice si sanitare, plan invelitoare-priza de pamant, detaliu priza de pamant, detaliu profil de pozare M, detalii scheme si conexiuni electrice, schema coloanelor instalatii sanitare si termice, schema preparare ACM, detaliu treceri conducte, detaliu montaj conducte, detaliu camin canalizare, detaliu pozare canalizare, detaliu ministatie de epurare ( daca este cazul ), schema montaj drenuri, schema dren, schema instalatie – put forat ( daca este cazul ), detaliu camera put forat ( daca este cazul ), schema centralei, detaliu centrala, distante montaj centrala, detaliu distribuitor/colector, detaliu calorifer, detaliu kit pardoseala, detaliu montaj incalzire in pardoseala, detaliu montare conducte in sapa, detaliu treceri conducte, detaliu montare AC
_________________________________________________________________________________________________________

Pentru mai multe detalii despre constructii, proiectare, materiale noi, design, idei gasiti rubrica articole
Predarea proiectului se realizeaza atat in format original cat si in format digital ( PDF ) pentru multiplicare in santier.
____________________________________________________________________________
Pentru preturile afisate, NU se adauga TVA
Pachete de servicii
DTAC+PT = 11 Eur/mp/suprafata desfasurata ( pretul afisat in pagina pentru fiecare proiect )
sau 
DTAC+PT+DDE = 13 Eur/mp/suprafata desfasurata ( optional* )
* Pentru varianta detaliata a proiectului ( DDE ), pretul se schimba de la 11 Eur/mp/suprafata desfasurata, la 13 Eur/mp/suprafata desfasurata. Nu se aduna cele doua preturi. 
Pachetele de servicii se aplica pentru orice proiect fie ca este unul afisat, unul modificat sau un proiect de la zero. 
______________________________________________________________________________
DTAC = Documentatie Tehnica pentru Autorizatia de Constructie
PT = Proiect Tehnic
DDE = Detalii De Executie
DTAD = Documentatia Tehnica pentru Autorizatie Desfiintare
PAC = Proiect pentru Autorizatia de Construire ( vechea denumire a DTAC )
PAD = Proiect pentru Autorizatia de Demolare ( vechea denumire a DTAD )
MLPAT = Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului
CU = Certificat de Urbanism
SC = Suprafata Construita ( amprenta )
SD = Suprafata Desfasurata
SU = Suprafata Utila ( SC sau SD fara peretii exteriori si cei de compartimentare )
Pentru intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati prin rubrica de contact, la unul din numerele de telefon sau prin e-mail.